INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalog av produkter och tillbehör för professionella frisörer


svenska

Thanks
for your vote 👍

X


ELEMENT 5 '
ELEMENT 5 ' - DEMERAL - Man- ningsmedel

Rate this product:


6 click

ELEMENT 5 '
DEMERAL - Man- ningsmedel


discounts

Mask elegant vithårig man.

ELEMENTS har gjorts för att dölja i en diskret och oväntad vithårig man. De 6 nyanser i samma färg naturliga utgångs och vitt hår maskeras utan att skapa den hjälmeffekten (karakteristisk effekt av ett hårfärgningsmedel). Efter den första schampo, kanske några vita hårstrån igen avslöja ännu mer godtycke och naturligt, och känner ingen tillväxteffekt. Intensiteten av färgning förlorar på ett naturligt och homogent i 5-6 veckor.

ELEMENTS besitter anti - toning, och det hindrar färgen, med tidens gång och med täta schampo, kan vända sig långsamt mot det röda. Den karakteristiska smaken av män av de 6 nyanser har formulerats genom en kalibrerad dosering av vissa färgämnen kallt.

ELEMENTS agerar på bara 5 minuter. Den innehåller inte Ammoniak, skyddar, och har en anti - aging, stärker håret och gör det mjukare och smidigare tack vare ceramid och extrakt av ginseng.

Shades finns i fem nyanser ultra naturliga och naturliga gråskalor 1 -specifika salt och peppar hår.
användningssätt :. blandas i förhållandet 1:1 ELEMENTS färglägga grädde med koncentrerad oxiderande emulsion, exponeringstid 5 minuter

Related

X

privacy