INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
catalogul mondial de produse și accesorii pentru saloane de coafura profesionale


român

Thanks
for your vote 👍

X


ELEMENTE 5 '
ELEMENTE 5 ' - DEMERAL - Produse de om - colorant

Rate this product:


6 click

ELEMENTE 5 '
DEMERAL - Produse de om - colorant


discounts

Masca elegant bărbat cu părul alb.

ELEMENTE a fost făcută pentru a ascunde într- un om cu părul alb discret și neașteptat. Cele 6 nuanțe de aceeași culoare pornire naturală și părul alb sunt mascate fără a crea efectul de casca (efect caracteristic de colorant pentru păr). După primul sampon, cateva fire de par alb pot reapărea dezvăluie chiar mai discreție și în mod natural, lasand nici un efect de creștere. Intensitatea de colorare pierde într-un natural și omogen în 5-6 săptămâni.

ELEMENTE are anti - tonifiere, iar acest lucru previne de culoare, cu trecerea timpului și cu sampoane frecvente, se poate transforma încet spre roșu. Gustul caracteristic de oameni de 6 nuante a fost formulată printr-o dozare calibrată de anumiți coloranți rece.

ELEMENTE acționează în doar 5 minute. Acesta nu conține amoniac, protejeaza, si are un anti - îmbătrânire, consolidarea parul, ceea ce face datorită ceramide și extract de Ginseng mai moale si mai neteda.

Shades este disponibil in 5 nuante ultra - naturale și nuanțe naturale de gri 1 - specific sare și piper păr.
Metoda de utilizare :. amestecat într-un raport de 1:1 ELEMENTE colorat crema cu emulsie oxidant concentrat, timp de expunere 5 minute

Related

X

privacy