INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World catalogus van producten en accessoires voor professionele kappers


nederlands

Thanks
for your vote 👍

X


ELEMENTS 5 '
ELEMENTS 5 ' - DEMERAL - Man- dye producten

Rate this product:


6 click

ELEMENTS 5 '
DEMERAL - Man- dye producten


discounts

elegant Masker man met wit haar.

ELEMENTS is gedaan om te verhullen in een discrete en onverwachte man met wit haar. De 6 tinten in dezelfde kleur natuurlijke uitgangspunt en witte haren worden gemaskeerd zonder dat de helm -effect (kenmerkend effect van een haarverf). Na de eerste shampoo, kan een paar witte haren verschijnen onthullen nog meer discretie en natuurlijk, waardoor er geen groei-effect. De intensiteit van kleuring verliezen op een natuurlijke en homogeen 5-6 weken.

ELEMENTS bezit anti - toning, en dit voorkomt dat de kleur, met het verstrijken van de tijd en met frequente shampoos, kan langzaam naar het rood. De karakteristieke smaak van de mannen van de 6 kleuren is geformuleerd door een gekalibreerde dosering van bepaalde kleurstoffen koud.

ELEMENTS werkt in slechts 5 minuten. Het heeft geen ammoniak bevatten, beschermt, en heeft een anti -aging, het versterken van het haar, waardoor het zachter en gladder dankzij ceramide en extract van ginseng.

Shades is verkrijgbaar in 5 kleuren ultra - natuurlijke en natuurlijke tinten van grijs 1 - specifieke zout en peper haar.
wijze van gebruik :. gemengd in een verhouding van 1:1 ELEMENTS het kleuren crème met geconcentreerde oxiderende emulsie, belichtingstijd 5 minuten

Related

X

privacy