INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalog af produkter og tilbehør til professionelle frisører


dansk

Thanks
for your vote 👍

X


ELEMENTS 5 '
ELEMENTS 5 ' - DEMERAL - Farvestoffer til mænd

Rate this product:


6 click

ELEMENTS 5 '
DEMERAL - Farvestoffer til mænd


discounts

Mask elegant hvidhåret mand.

ELEMENTS er gjort for at skjule i en diskret og uventet hvidhåret mand. De 6 nuancer i samme farve naturligt udgangspunkt og hvidt hår maskeres uden at skabe den hjelm -effekt (karakteristisk effekt af en hårfarve). Efter den første shampoo, kan nogle få hvide hår dukke op igen afsløre endnu mere skøn og naturligt, så ingen vækst effekt. Intensiteten af ​​farvningen tabe i en naturlig og homogen i 5-6 uger.

ELEMENTS besidder anti- toning, og dette forhindrer farve, med vedtagelsen af ​​tid og med hyppige shampoo kan dreje langsomt mod den røde. Den karakteristiske smag af mænd i de 6 nuancer er blevet formuleret gennem en kalibreret dosering af visse farvestoffer koldt.

ELEMENTS handler i bare 5 minutter. Den indeholder ikke Ammoniak, beskytter, og har en anti -aging, styrkelse af håret, hvilket gør det blødere og glattere, takket være ceramid og ekstrakt af ginseng.

Shades fås i 5 nuancer ultra naturlige og naturlige gråtoner 1- specifik salt og peber hår.
anvendelsesmåde :. blandet i forholdet 1:1 ELEMENTS farve creme med koncentreret oxiderende emulsion, eksponering tid fem minutter

Related

X

privacy